LejBilAlicante.dk

Privatlivspolitik hos Lejbilmalaga.dk 

 

1. Indledning

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Carheroes ApS.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

2. Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at bestille, købe og/eller modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores bestillingsformular.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Carheroes ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Besøger vores hjemmeside

– Opretter en konto

– Tilmelder dig vores nyhedsbrev

– Anmelder vores hjemmeside

– Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

3. Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på lejbilmalaga.dk er Carheroes ApS, Engvej 186, 2. th., 2300 København S, cvr nr. 43411314

4. Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

5. Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger aldrig dine persondata til tredjemand. Lejbilmalaga.dk hjælper dig som forbruger med, at indhente tilbud fra Lejbilmalag.dk’s samarbejdspartnere. Ved en bookingforespørgsel via Lejbilmalaga.dk vil nogle grundlæggende informationer blive delt med vores samarbejdspartnere: afrejseland, nationalitet, alder, bookingperiodens længde, betalingsform og evt. ekstra services. Ved endelig ordrebekræftelse fra Lejbilmalaga.dk vil dine indtastede informationer blive delt med vores samarbejdspartner. Dette sikrer, at lejekontrakt er lovmæssigt korrekt og køretøjet bliver booket eller resereveret til den korrekte person og således at køretøjet er klar til afhentning når du lander.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessider Trustpilot eller f.eks. Google.

Vi har vores hjemmeside hos Simply.com , som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Simply.coms datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

6. Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@lejbilmalaga.dk.

 

Vilkår for brug

Lejbilmalaga.dk (herefter Hjemmesiden) formidler kontakt mellem forbruger og samarbejdspartnere, der leverer en service – hovedsageligt udlejning af motorkøretøjer. 

Hjemmesiden forbeholder sig retten til at annullere en booking uden varsel, hvis det skønnes at bookingen ikke kan eller ønskes gennemført grundet., men ikke begrænset til, mistanke om snyd, fejl eller tastefejl i bookingpriser, manglende ledige køretøjer hos samarbejdspartnerne, ophævelse af samarbejde med samarbejdspartner eller annullering af booking fra samarbejdspartneres side. 

Hjemmesiden er ikke ansvarlig for de gener eller økonomiske tab en bruger af Hjemmesiden måtte lide såfremt en eller flere bookinger bliver annulleret. 

Tvister og klager skal rettes til den juridiske enhed der har udlejet et køretøj til brugeren. Hjemmesiden er således ikke ansvarlig for køretøjet og servicen ifb. med leje af køretøjet.

Hjemmesiden indgår ikke som part i kundeforholdet mellem brugeren/lejer og udlejer af køretøjer.