LejBilAlicante.dk

Sammenlign priser

Hvad koster det at leje bil i Malaga?

Sommeren 2022 står for døren og der er høj efterspørgsel efter en lejebil i Malaga Lufthavn pt.

Oftest starter et udlejningsfirma med at tilbyde en lav pris, hvor der herefter bliver lagt på (såsom ekstra fører osv.) Vi har vendt det på hovedet. Den pris du ser – er den pris du betaler! Det er simpelthen fordi vi inkluderer det hele, og derfor slipper du for en overraskelse når du færdiggør din bestilling. For at forklare hvad vi mener giver vi jer følgende eksempler for at kunne opdage forskellen på os.

Eksempel på en af de travleste perioder for lejebiler i Malaga 7-14 juli med en budgetbil (Fiat Panda/Fiat 500):

 SideLejBilMalaga.dkHelleHollisMalagacarGoldcarMarbesolAvis
Bil & prisBudgetbil (Fiat Panda) 298€ – betales ved afhentningFiat 500 216€ – betales med det samme onlineFiat 500 300€ – betales ved afhentningFiat Panda 321€ – betales med det samme onlineFiat Panda 292€ – betales med det samme onlineFiat Panda 362€ – betales ved afhentning
All inclusive forsikringInkluderet63€ ekstraInkluderetInkluderetInkluderet74.41€ ekstra
Ekstra førerInkluderetInkluderetInkluderet59.5€ ekstraInkluderetIkke angivet
AutostolInkluderet28€ ekstra14€ ekstraIkke angivet15.75€ ekstra75.53€ ekstra
UdleveringStår klar i lufthavnens VIP parkeringDu skal med bus hen til deres kontorDu skal med bus hen til deres kontorSkranke i lufthavnenDu skal med bus hen til deres kontorSkranke i lufthavnen
Skatter og afgifterInkluderetInkluderetInkluderetInkluderetInkluderet238.80€ ekstra
Total pris:298€307€314€380.5€307.75€750.74€

 

Dette eksempel er lavet d. 15-03-2022. Dette var blot en tilfældig stikprøve. Vi har lavet denne for at give dig et overblik over hvor vi ligger og hvad vi tilbyder blandt vores konkurrenter. Vi kan selvfølgelig aldrig garantere at vi vil være de absolut billigste på alle bilgrupper eller datoer – men vi vil garantere dig at vores service altid vil være i højsædet.

Vi har faste urokkelige aftaler med forskellige biludlejere på Costa Del Sol, og her er det aftalt at vores kunder skal tages personligt imod af en guide så snart de er kommet ud af ankomstterminalen. Her vil stå en guide med navneskilt for at finde dig nemmest. Det ligger også helt fast at bilen skal holde i lufthavnen – og gerne altid i VIP parkeringen (perferente hedder den.) Det betyder i kun skal gå 50 meter. Hvis VIP parkeringen er helt optaget, må vi benytte den normale parkering og den er 50-100 meter længere væk. Papirerne er udfyldt på forhånd og du skal sætte din underskrift samt betale for bilen.

Biludlejeren har altid engelsk kundeservice 24/7 og ellers kan du altid kontakte LejBilMalaga.dk via vores kontaktformular, chat eller telefon for dansk kundeservice alle dage mellem 10-16 på telefon eller 10-22 via chat og mail.